Var aktiv i din fotbollsförening

Genom att engagera sig i sin fotbollsförening så kommer man få ut mycket av detta. Förutom att hålla en anrik förening aktiv så kommer du träffa på nya vänner. Om du kommer nyinflyttad till en plats så är föreningslivet ett bra sätt att komma in i samhället.

Alla hjälps åt att ordna då det är saker som händer. Det behöver inte bara fotbollsmatcher utan det kan vara samkväm vid större högtider. Det är viktigt att så många som möjligt hjälper till när det ska utföras olika saker. Vissa gånger så kanske man måste ta in extern hjälp då saker ska göras något kring idrottsplatsen. Även om ni är många i föreningen så kan det vara saker som ingen har kunskap om.

Det är tillsammans som ni blir den förening som ni är. Det är en fantastisk plats för alla intresserade att vara på och för barn och ungdomar så är idrottsföreningen viktig så de har något att sysselsätta sig med. Att få hjälpa till och känna sig nyttig är viktigt för de flesta av oss och som förening så är människor som engagerar sig oerhört viktiga. Utan dessa så blir det ingen förening.