Fotbollsuppdatering

I princip var man än är på jorden är det alltid någon som spelar fotboll. Oavsett världsdel tillhör denna sport en av de populäraste och den engagerar miljontals med människor. Nu är det dock lite av lågsäsong. Vi ska dock göra det vi kan för att du ska återfå fotbollspeppen igen. Häng med!

I årets Champions League-final möttes de två superklubbarna Real Madrid och Juventus i en otroligt stjärntät final. Det blev till slut Real Madrid som avgick med segern. Det var inte bara deras andra raka Champions League-titel utan matchen satte också punkt för fotbollssäsongen i en stor del av Europa. Vi får nu vänta till augusti innan de stora ligorna drar igång igen. Men misströsta inte, det finns mycket spännande att ta del av även i sommar.

Damlandslaget ska spela EM i Holland. Mästerskapet inleds i juli och det blir onekligen spännande att se hur långt Pia Sundhages lag kommer att gå.

Även U21-herrarna ska spela EM. Deras mästerskap tar plats i Polen men det inleds redan i juni. Som ni märker är det upplagt för en fantastisk fotbollssommar. Hoppas att vi blågula fans får fira också.

På detta rullar de svenska fotbollsserierna med Damallsvenskan och Herrallsvenskan i täten vidare. Vilka som kommer vinna dessa är så klart för tidigt att sia om, men det blir en spännande höst och sommar förhoppningsvis.

För oss som gillar att betta på fotboll är det alltså som upplagt för att följa en mängd spännande matcher. Om du inte är medlem på något spelbolag ännu kanske det är dags nu så att du är redo när fotbollsfesten drar igång.