Fixa till dig efter matchen

Enligt Tekniska museet så har människan under hela sin levnadshistoria använt smink i olika former. Drottningar har sminkat sig, krigare, jägare och adelsmän med många flera har sminkat sig och sminkar sig än idag.

I Egypten så sminkade dessutom kvinnorna sig med kol, bly och koppar. Under 1500- och 1600-talen så sminkade de rika sig med arsenik och bly. Till följd av att de blev väldigt sjuka. Som tur är så finns det idag företag som specialiserar sig på att utveckla de bästa make up-produkterna och vi behöver nu inte sminka oss med bly, koppar eller gifter.

Rätt utrustning efter matchen

Skor, benskydd och fotbollsställ är fundamentalt att ha på sig under matchen och det är viktigt att denna utrustning passar just dig. Likaså är det när det kommer till make up-produkter. Det är dock inte helt lätt att hitta smink som passar dig. Men med rätt företag så underlättas detta mycket.

Make up som passar dig

Det gäller att som med all utrustning hitta det som passa dig. Och nu för tiden är det extra behändigt att ha en leverantör som befinner sig på nätet. Make Up Sweden har ett bra utbud på nätet till ett väldigt bra pris och de har blivit högt betygsatta av deras användare.

About

View all posts by