En för alla, alla för en

Det är ingen nyhet att fotboll är en lagsport. Utan ett fungerande lagspel finns det ingen chans att ta hem en vinst. Därför är det viktigt att gruppen fungerar som ett team. Många gånger är det dock lätt att glömma bort att ett lag inte är komplett utan alla spelare. Dessutom är det väsentligt att alla i gruppen känner att de är som en familj

Alla mot samma mål

Oavsett olikheter mellan spelare och ibland även tränare måste vi komma ihåg att vi alla har samma mål. Att vinna. Om inte alla är känner sig som en del av teamet eller inte kommer överens med de andra spelarna kommer det att påverka resten av laget. Att ta vara på relationen i gruppen är något av det bästa man kan göra för sitt lag.

Bort från planen

Det finns dock många olika sätt att bygga upp lagets teamanda. Ibland kan det vara bra för spelarna att komma bort från planen och jobba på att samarbeta utan en boll. För att på så sätt kunna fokusera på varandra. Funderar ni på att bygga upp lagandan i ert lag? Klicka här för att hitta det material du behöver för att organisera en teambuilding-aktivitet.

About

View all posts by