Åka på fotbollsresa

Att se fotboll live är för många supportar, den ultimata upplevelsen. Visst kan man göra det med hjälp av dagens teknik, men man missar den genuina känslan av samhörighet bland likasinnade. Dessutom så tappar man lite av den rätta känslan.

Football, soccer fans support their team and celebrate goal, score, victory. Full stadium

Här i vårt avlånga land kan det vara svårt att ta sig till de matcher man skulle vilja se, då avstånden är långa. Tänk då att favoritlaget inte ens finns i det här landet, utan kanske spelar i Spanien eller England, då uppstår verkligen stora problem. Det är inte alla som  har möjlighet att åka iväg och heja på sitt lag på plats utan man får göra det bästa av situationen.

Är avstånden långa kanske man måste acceptera det faktum att man får sitta hemma framför tv:n och titta på matchen. Då kan känslan förhöjas genom att man använder supporter prylar och sjunger med i ramsorna som supportrarna på plats ljudar.

Det finns gott om supporterprylar för den fotbollsintresserade oavsett om man hejar på hemmaklubben, Premium League eller det svenska landslaget. Det finns allt från matchtröjor till kepsar och halsdukar att dressa upp sig i. Idag finns ju också sportbarer i var och varannan stad där man kan träffas för en bit mat och ta en öl samtidigt som man hejar fram sitt lag tillsammans med andra likasinnade.

Allra bäst är ju om man faktiskt får åka och se matchen live på plats tillsammans med övriga anhängare och supportar av favoritlaget. Det finns ett otal resebolag som anordnar fotbollsresor både till just Spanien och England. Det är bara att söka sig fram till de bästa priserna på nätet, boka och se fram emot en upplevelse för livet.

Är resan väl bokad så har du inte bara fått en biljett till matchen utan även hotell och resa. Passa på att insupa landets atmosfär och upplev den lokala maten. Innan matchen kan det vara roligt att samlas tillsammans med andra anhängare på någon supporter bar och ladda batterierna inför matchen